Reviews

visual design ux ui user interface designer graphic grafisch ontwerper carmen nutbey nutbeydesign amsterdam corporate branding identity

Karin van den Nieuwenhof

Product Owner, Akzo Nobel

Soms heb je het geluk dat je ze zomaar ineens tegenkomt, de pareltjes onder de visual designers. Carmen is daar één van, een uitblinker in haar soort.

Ik heb twee jaar lang als Product Owner mogen genieten van haar werk voor AkzoNobel. Ze wist me keer op keer weer te verbazen met haar creatieve voorstellen, waarmee we als team mooie resultaten hebben neergezet. In haar designs houdt ze ervan om de grenzen op te zoeken en je te inspireren met hoe het ook (anders) kan. Wat ik ook als erg prettig heb ervaren in de samenwerking met Carmen, is dat ze verder kijkt dan alleen haar eigen discipline en op UX vlak een goede sparringspartner is. En al dit talent komt ook nog eens samen in een hele leuke en vriendelijke persoonlijkheid.

Affiches met pictogrammen voor promotie campagne digitaal loket Amsterdam

Erik Spiekermann

Partner Edenspiekermann

Carmen is one of those rare combinations: a great visual designer and a great person to be with.

Her special skills in motion design were very helpful to us on several occasions when we brought her into a project to use her talents. She not only fitted right in but very quickly made friends in our Berlin office.

film PANL awards 15

Arent Benthem

Creative Director 'In 60 Seconds'

Ik kan genieten van Carmen’s intelligente ontwerpoplossingen waarin verbindingen tussen verschillende disciplines worden gelegd (branding, illustratie, animatie) en dat met veel gevoel voor esthetiek!

Flip Wegner

Partner Edenspiekermann

Carmen is voor mij een voorbeeld van een zich permanent vernieuwende ontwerpster van hoog niveau.

Ik heb met haar de afgelopen jaren projecten uitgevoerd waarin zij zich ontwikkelde van grafisch ontwerper naar webontwerpster. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld tot Audiovisueel (AV) ontwerpster die de hele keten beheerst; van concept, verhaallijn tot aan uitwerking en realisatie. Op conceptueel vlak heeft zij een grote dragende bijdrage geleverd in prijswinnende projecten en pitches. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe stijl voor Stadsschouwburg Utrecht waarin grafisch ontwerp en AV door haar naadloos versmolten zijn in een nieuwe benadering en invulling van de verbeelding van hun identiteit.

Human machine interface - visual design user interface ui carmen nutbey nutbeydesign pictogrammen ontwerper

Peter Veenstra

ATM specialist ABN Amro

Carmen kun je om een boodschap sturen! Ze voldoet aan klassiekers als ‘goed werk tegen redelijke prijs’ en ‘levert op tijd’.

Wat me daarnaast vooral bevalt, is haar eigen initiatief en de manier waarop ze met haar kennis en ervaring in een project bijdraagt. Het is erg fijn om met haar te werken.Top qualities: Good Value, On Time, Creative

street branding exhibitions promotion - branding design - studio nutbeydesign amsterdam - nemo science museum

Edo van Dijk

Partner Edenspiekermann

Carmen Nutbey is a very talented graphic & motion designer and a fun person to work with. Do try it for yourselves, she’s out on her own now!

Clients & Commissioners