Carmen Nutbey

Graphic Designer met veel ervaring in Corporate Branding. Visual Designer van User Centred Interfaces. Illustrator van redactionele thema's.

Carmen Nutbey

Graphic Designer met veel ervaring in Corporate Branding. Visual Designer van User Centred Interfaces. Illustrator van puike pictogrammen.

Sr. Graphic & Motion Designer

Graphic Designer van huisstijlen en campagnes voor Banken, Gemeente & Overheid, de Culturele Sector en Onderwijsinstellingen. Motion Designer van corporate animaties en Visual Designer voor Web & Schermtoepassingen.

Senior Ontwerper van 1998 – 2010
(BRS Premsela Vonk – Eden Design & Communication – Edenspiekermann).

Sr. Visual Designer & Art Director

Sinds 2010 zelfstandig ontwerper vanuit Studio NutbeyDesign+ of als freelance Visual Designer op locatie. Werkend in teamverband (scrum) aan Digital Design producten voor multinationals: ABN Amro, Akzo Nobel, Nuon Vattenfal, Europeesche Verzekeringen.

Natuurlijk volgens User Centred Design Principles en met de Atomic Design methodiek van Brad Frost, maar ook met veel gevoel voor esthetiek!

Reviews

Illustrator & Kunstenaar

Conceptuele illustrator van redactionele artikelen & corporate pictogrammen. Visual Artist van murals in de publieke ruimte. Krachtige kleurrijke illustraties met een vleugje humor en soms een scherp randje, maar altijd in stijl!

Studio Carmen Nutbey
Edenspiekermann

Graphic & Motion Designer

Ontwerper van huisstijlen en campagnes voor Banken, Gemeente & Overheid, de Culturele Sector en Onderwijsinstellingen. Maker van corporate animaties en visual designer voor Web & Schermtoepassingen.

Senior Ontwerper van 1998 - 2010
(BRS Premsela Vonk - Eden Design & Communication - Edenspiekermann).

NutbeyDesign+

Visual Designer

Sinds 2010 zelfstandig ontwerper vanuit Studio NutbeyDesign of als freelance Digital Designer op locatie. Werkend in teamverband (scrum) aan digital design producten voor multinationals: ABN Amro, Akzo Nobel, Nuon Vattenfal, Europeesche Verzekeringen.

Visuals volgens User Centred Design Principles en de Atomic Design methodiek van Brad Frost, maar óók met veel gevoel voor esthetiek.

Referenties
Studio Carmen Nutbey

Illustrator

Door beeld gaat een verhaal leven, krijgt een cover een gezicht en wordt een complex onderwerp eenvoudig. Noem het beeldend verleiden tot meer (re)actie. Carmen maakt redactionele illustraties, corporate pictogrammen en Visual Art voor in de Openbare Ruimte. Kleurrijke beelden met een vleugje humor en soms een scherp randje, maar altijd in stijl. Check Studio Carmen Nutbey voor meer visuele verleiders!

Studio Carmen Nutbey